Presentació

Vista cervera-3465

Cervera viurà del 6 al 16 d’abril la setena edició del Festival de Pasqua, un dels certamens musicals més importants del país.

 Salutació del Paer en Cap

El 7 és un número envoltat de màgia des de sempre. Per Pitàgores era el número perfecte i Hipòcrates digué que el 7 era la font de tots els canvis, com la lluna canvia de fase cada 7 dies.
El Festival de Pasqua arriba doncs a la setena edició i com a paer en cap em sento orgullós del camí que ha seguit aquest festival de música clàssica catalana estratègic al nostre país. Arrancar un projecte d’aquestes característiques no és gens fàcil i menys en el context dels pitjors anys de la crisi econòmica en què hem vist com desgraciadament desapareixien moltes propostes culturals per la manca de recursos. La Paeria de Cervera hem apostat molt fort per la cultura i per tant pel Festival de Pasqua i tot plegat fa que Cervera siguem una capital i un referent musical i cultural en general.
Aquesta setena edició doncs suposa un moment de canvi il·lusionant, una nova embranzida per fer créixer encara més aquest gran Festival que mira el futur amb força i convicció. L´estrena en la direcció de Josep M. Sauret suposa una garantia per tenir un gran festival com ha estat també així des de l´inici.
Per tant convido a tots els amants de la música i la cultura en general a visitar la ciutat de Cervera per aquestes dates de Pasqua i gaudir de música, patrimoni, cultura, història i gastronomia.
Bon Festival de Pasqua!

Ramon Royes i Guàrdia

Anuncis